lorenastarwood.blogg.se

Jag heter Lorena starwood på starstable. Jag har en klubb som heter Sweet hooves. Alla som är inne ofta och är aktiva får vara med! Det är aktiviteter varje dag och vi har alltid jätte kul! (www.sweethooves.blogg.se Jag kommer från FortPainta i bakgrunden. Mina föräldrar dog när jag var 4 och då fick jag flytta till moorland och har bott kvar där sedan dess.. <3

Tack för ett underbart år med er!

Publicerad 2013-12-31 16:53:00 i Holiday,

Hej! 
 
Jag vill önska er alla ett gott nytt år! Det har varit ett underbart år både på starstable och irl. Det bästa som hänt detta år är nog att det gått så bra med Irl ridningen och har även fått hoppat upp en grupp. 
Det bästa som hänt på Starstable online är nog att skördebygden öppnat och att man har börjat kunna köpa nya hästar som ponnys,Shire,Araber osv.. :) Hoppas det blir ett ännu bättre år 2014! 
 
•Vad jag tror kommer hända innan nästa år (2015)
Jag tror att man kommer kunna rida utan hjälm. Asså att man kan ta av hjälmen eller mössan.
Att man kan leda hästen med grimskaft och grimma
 
•Vad jag hoppas kommer hända under året 2014
Att starstable blir en bättre plats.. Att man hjälper varandra, att man är snäll mot varandra, Några exempel på saker jag verkligen stör mig på! Dessa tjejer har gjort bra inlägg om hur man ska ändra SSO. Det kommer inlägg på min bogg nån annan dag. 
 
Amanda Lightfields blogg står det om en person som försöker sätta dit henne... Så less på onödiga saker som händer på SSO
 
Denna blogg står det om nätmobbning. 
 

Mina nyårs löften innom starstable online◘ 
Jag har inte så många nyårs löften men jag har kommit på några. Men jag har mycket att tänka på i mitt IRL liv fast jag är besatt av starstable:)
•Ska fokusera mer på klubben fast vi ses varje dag. 
•Ska vara duktigare på att göra uppdrag
•Ska inte blogga förmycket utan göra ett stort inlägg istället
 
 
Gott nytt år alla!! ♥2014 här kommer jag♥
 

Om

Min profilbild

Lorena starwood

•Lorena Starwood•

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela